Dissabtes ceràmics a la carta

Els dissabtes ceràmics són una oportunitat de gaudir de la ceràmica amb la calma i flexibilitat dels cap de setmana. El taller obre el primer i el tercer dissabte de cada mes, durant quatre hores seguides, per donar temps a començar i acabar un projecte puntual o per fer intensiu si vens de més lluny i vols aprofitar al màxim el taller…

No cal tenir experiència prèvia. Els dissabtes a la carta estan pensats per a tots els nivells: tant si teniu un projecte en ment o si no sabeu per on començar, jo us puc assesorar, donar idees, tècniques i altres recursos per a que realitzeu les vostres peces.

 

Hi han varies formes d’apuntar-s’hi:

 

  • Un dissabte puntual per fer un tastet:

Disponibilitat del taller amb les eines, materials, idees i assessorament.

Preus: 3 hores: 50€ /4 hores: 60€

(El preu inclou la cuita de bescuit a 1000ºC, l’esmaltat de la peça amb un esmalt de fòrmula pròpia escollit en la sessió i que aplicaré personalment seguint les instruccions acordades, i una cocció a 1270ºC).

 

 

  • Un dissabte al mes de manera regular:

Tindràs la teva plaça reservada i durant 4 hores al mes podrem crear una dinàmica de treball que t’ajudi a avançar en les teves creacions.

Preu: 4hores/ 50€

(El preu inclou la cuita de biscuit a 1000ºC, l’esmaltat de la peça amb un esmalt de fòrmula pròpia escollit en la sessió i que aplicaré personalment seguint les instruccions acordades, i una cocció a 1270ºC).

 

 

  • Sessions regulars de dissabte:

Per als que volen aprofundir en la ceràmica i no poden assistir a les sessions setmanals.

Preus: · 6 hores: 65€ / 8hores: 75€

(El preu inclou els materials i esmalts de formulació pròpia d’alta temperatura)

 

 

Si tens una idea clara del que vols realitzar en el taller és recomanable que me la comentis abans per poder organitzar les eines o materials necessaris.

 

Els dissabtes a la carta el taller estarà obert durant quatre hores en els horaris següents:

1r i 3r dissabte de cada mes de 9h30 a 13h30

Per un millor acompanyament, els grups són reduïts i cal reservar amb antel·lació.