Del 12 al 14 de juliol: Introducció a l’escultura ceràmica

Taller d’introducció a les possibilitats creatives i expressives del fang. Experimentarem amb les tècniques de construcció ceràmica i reflexionarem sobre el llenguatge dels volums, les formes i les textures. Què volem expressar? Com podem traslladar-ho al fang? Per a tots els nivells, el taller està dissenyat per conectar amb la sensibilitat i destresa de cada participant.

Del 12 al 14 de juliol 2021. De 9h30 a 13h30.  El taller s’impartirà al Taller de Ceràmica El Rajol de Granollers. Preus i reserves a la seva web: www.elrajol.cat 

 


 

Del 2 al 7 d’agost: Ceràmica escultòrica creativa

Aquest curs va dirigit a persones creatives que volen iniciar-se en el món del modelatge i la creació escultòrica o a ceramistes que volen experimentar amb altres tècniques de construcció. Per a tots els nivells. 

Aquest curs s’impartirà a l’Escola de Ceràmica de La Bisbal del 2 al 7 d’agost del 2021. De 9h a 13h i de 15h a 19h. Dissabte de 9h a 13h.

Més info, reserves i preus a la seva web: www.esceramicbisbal.com

 


 

Del 9 al 14 d’agost: Modelat de teteres sense torn

En aquest curs intensiu aprofundirem en la construcció de teteres en ceràmica. Treballarem amb diverses tècniques i explorarem els trucs i tècniques per fer unions segures i visualment molt netes. Parlarem de la ciència del broc i tot el que hem de tenir en compte per poder servir el te sense que gotegi, estudiarem nanses i dels diferents dissenys de teteres que es poden realitzar.

Aquest curs s’impartirà a l’Escola de Ceràmica de La Bisbal del 9 al 14 d’agost del 2021. De 9h a 13h i de 15h a 19h. Dissabte de 9h a 13h.

Més info, reserves i preus a la seva web: www.esceramicbisbal.com

 

 


 

Del 30 d’agost al 4 de setembre:Modelat sense torn

Curs d’introducció a les tècniques de modelat i construcció ceràmica dirigit a totes aquelles persones que vulguin conèixer diferents maneres de treballar el fang. La primera part de el curs es dedicarà a tècniques de construcció i modelatge ia la segona part experimentarem amb diverses propostes de decoració.


Aquest curs s’impartirà a l’Escola de Ceràmica de La Bisbal del 30 d’agost al 4 de setembre del 2021. De 9h a 13h i de 15h a 19h. Dissabte de 9h a 13h.

Més info, reserves i preus a la seva web: www.esceramicbisbal.com