Intensius i monogràfics

Informació, dates, llocs i horaris sobre cursos intensius i monogràfics. Per als que volen aprofundir en algun tema concret o simplement fer un tastet de ceràmica… (+info)


Sessions regulars d’introducció a la ceràmica

Els grups regulars d’introducció estan pensats per endinsar-se a la ceràmica des de zero. En cada sessió s’introdueix un tema nou (material, tècnica, idea de decoració…) d’aquesta manera es va aprenent amb calma i es va contruint una sòlida base tècnica amb un ampli ventall de recursos decoratius. (+ info)


Sessions regulars de Taller Obert

El format de Taller Obert permet introduir-se a la ceràmica de manera personalitzada. La idea és oferir un espai de treball totalment equipat per desenvolupar projectes personals, tant siguin utilitaris com escultòrics o creatius amb assessorament tècnic i orientacions plàstiques. (+info)


Dissabtes ceràmics a la carta

Els dissabtes ceràmics són una oportunitat de gaudir de la ceràmica amb la calma i flexibilitat dels cap de setmana. El taller obre cada quinze dies, durant quatre hores seguides, per donar temps a començar i acabar un projecte puntual o per fer intensiu si vens de més lluny i vols aprofitar al màxim el taller… (+info)