9 d’abril. Monogràfic: Gerro creatiu

En aquest taller farem un gerro personalitzat amb la tècnica de xurros. Aquesta tècnica ens permet crear formes lliures i jugar amb els volums. La idea és crear un gerro a la mida de les vostres composicions florals preferides i que es pugui acabar en una sola sessió. Experimentarem amb les textures i les formes per que sigui una peça única i personal.Un cop acabat el taller i després de la primera fornada, jo mateixa esmaltaré les peces una a una amb els esmalts que haureu triat d’una selecció de colors fòrmula pròpia elaborats especialment per a gerros.

Per adults de tots els nivells, no cal tenir experiència prèvia.

Aquest taller s’impartirà el dissabte 9 d’abril de 10h a 14h a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

Abril – Maig 2022: Introducció als esmalts

Aquest curs està dissenyat per a persones que volen indroduïr-se al món dels esmalts ceràmics d’alta temperatura.

En el curs veurem tots els ingredients bàsics necessaris per formular esmalts: els fundents, els ingredients opacificants , els òxids i els colorants. Treballarem a partir d’una base i la modificarem amb aquests diferents ingredients per obtenir variacions de tonalitats i efectes.

Pensat per a persones que no han formulat mai i que ténen un desitg de començar a experimentar amb els seus propis esmalts. El taller s’organitza en 4 sessions de 3h30 i es faran 3 fornades per observar, analitzar i reflexionar sobre els resultats. La idea és que un cop realitzades les primeres mostres, cada participant pugui experimentar amb els diferents materials per crear la seva pròpia paleta de tonalitats.

El treball individual i en grup és un element important en aquest taller ja que l’experiència es tornarà molt més enriquidora si podem compartir les diferents experimentacions i reflexionar conjuntament sobre els resultats.

El taller proporcionarà totes les mostres, un quadern per al registre de les mostres i tres fornades a con Orton nº8.

Calendari: Dissabtes 26 de març, 9 i 23 d’abril, i 7 de maig de 16h a 19h30

Preu: 240€

Imprescindible fer reserva de plaça de 60€.