15 de maig. Monogràfic: joc d’esmorzar

En aquest taller pots dissenyar el teu conjunt d’esmorzar en una sola sessió.

Amb diferents tècniques de construcció (xurro, planxa i modelat) realitzaràs tres peces úniques a la teva mida i estil i els decoraràs amb engalbes d’alta temperatura. Jo després esmaltaré les peces una a una amb esmalts aptes per a vaixelles.

Aquest taller s’impartirà el dissabte 15 de maig de 10h a 13h30 a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 


 

29 de maig. Monogràfic: gerra hexagonal

En aquest taller realitzarem una gerra a partir de planxes i patrons. Aprendrem com treballar amb planxes i a fer unions netes i segures. Jugarem amb les proporcions i el disseny de la nansa per fer gerres personalitzades a la vosta mida i estil.

Un cop acabat el taller idesprés de la primera fornada, esmaltaré les peces una a una amb esmalts d’alta temperatura de fòrmula pròpia que haureu triat vosaltres. L’interior anirà amb esmalt transparent apte per a vaixelles.


Aquest taller s’impartirà el dissabte 29 de maig de 10h a 13h30 a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 


 

12 de juny. Monogràfic: Set de Sushi

En aquest taller podras realitzar tot un set de sushi per a dues persones: dues safates amb dos bols petits per a la salsa de soja. També podràs fer dos peces a conjunt per recolzar els palets de bambú. 

Es farà servir fang refractari blanc d’alta temperatura i es decorarà fent servir textures. Podràs triar entre 7 esmalts exclusius de formulació pròpia i aptes per a peces utilitàries inspirats en la ceràmica japonesa.

Un cop acabat el taller i després de la primera fornada jo mateixa esmaltaré les peces una a una amb l’esmalt que heu triat.

Per adults de tots els nivells, no cal tenir experiència prèvia.

Aquest taller s’impartirà el dissabte 12 de juny de 10h a 13h30 a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 

 


 

26 de juny. Monogràfic: gerro creatiu

En aquest taller farem un gerro personalitzat amb la tècnica de xurros. Aquesta tècnica ens permet crear formes lliures i jugar amb els volums. La idea és crear un gerro a la mida de les vostres composicions florals preferides i que es pugui acabar en una sola sessió. Experimentarem amb les textures i les formes per que sigui una peça única i personal.Un cop acabat el taller i després de la primera fornada, jo mateixa esmaltaré les peces una a una amb els esmalts que haureu triat d’una selecció de colors fòrmula pròpia elaborats especialment per a gerros.

Per adults de tots els nivells, no cal tenir experiència prèvia.

Aquest taller s’impartirà el dissabte 26 de juny de 10h a 13h30 a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.