Viver de peces

El viver de peces és un projecte en constant evolució que forma part del meu procés creatiu amb la ceràmica. S’ha de contemplar com un conjunt de peces, una mena d’univers de formes orgàniques i vegetals amb les quals reflexiono sobre la forma i el gest de la vida.

Es pot entendre com una manera de fer aterrar les idees que sovint comencen sent bastant abstractes i que van prenent forma de manera intuïtiva mentre deixo que les meves mans treballin el fang en una exploració compartida. D’una banda, es dona el desig de representar un concepte en una recerca formal i per l’altra banda em trobo amb el llenguatge propi del fang, la seva suavitat i les seves limitacions tècniques. En aquest diàleg intermedi és on neixen les peces, a mig camí entre els meus pensaments i el que decideixen fer les mans en contacte amb el fang.

El Viver de peces és, per tant, un laboratori d’experimentacions i esborranys on vaig incubant les idees d’altres projectes a mesura que reflexiono i exploro les possibilitats expressives d’aquestes formes.

És també el plaer de crear i estar connectada amb la forma i el material i veure com a mesura que el viver creix es va consolidant un grup de peces que en el seu conjunt m’evoca el ritme subtil de la vida.