Memòries vibrants

Aquest és un projecte que està en fase de construcció. El propòsit d’aquesta instal·lació és produir un estat de consciència i connexió entre les persones utilitzant les vibracions del so. Per a això, la mostra es compon d’una escultura, una instal·lació sonora i una performance.

L’escultura s’inspira de la forma de l’oïda interna i es converteix així en un objecte de veneració de la bellesa de l’invisible i meravellosament funcional de la nostra complexa anatomia interna. Aquest minúscul laberint auditiu ens permet connectar so, memòria i emoció a més de proporcionar-nos l’equilibri necessari per a desembolicar-nos en el món. Tota la nostra realitat es veu condicionada per aquest petit òrgan que interpreta les vibracions de l’entorn i les connecta amb la nostra emoció afavorint estats d’alta intensitat vibracional que poden ser compartits, provocant una connexió sense paraules.

La peça s’exposa envoltada per una instal·lació de cordes instrumentals preparades per a ser tocades i afinades en G menor que podrà ser tocada durant la performance i també pel públic al llarg de l’exposició.