23 i 24 d'octubre. Monogràfic: escultures sonores amb Hernán Vargas

Workshop de dos sessions de 5 hores on es veuran les nocions tècniques i acústiques d'un sistema hidràulic per insuflar aeròfons. Aquests es posaran a dintre d'una escultura que sonarà al submergir-se dins l'aigua.

Aquest taller s'impartirà el cap de setmana  del 23 i 24 d'octubre de 10h a 15h a Breda.

220€ materials i fornades incloses. Places limitades, imprescindible fer la reserva de 100€ a través de la web. Reservar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 de novembre. Monogràfic: set d'esmorzar

En aquest taller pots dissenyar el teu conjunt d'esmorzar en una sola sessió.

Amb diferents tècniques de construcció (xurro, planxa i modelat) realitzaràs tres peces úniques a la teva mida i estil i els decoraràs amb engalbes d'alta temperatura. Jo després esmaltaré les peces una a una amb esmalts aptes per a vaixelles.


Aquest taller s'impartirà el dissabte 13 de novembre de 10h a 14h a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

27de novembre. Monogràfic: gerra hexagonal

En aquest taller realitzarem una gerra a partir de planxes i patrons. Aprendrem com treballar amb planxes i a fer unions netes i segures. Jugarem amb les proporcions i el disseny de la nansa per fer gerres personalitzades a la vosta mida i estil.

Un cop acabat el taller idesprés de la primera fornada, esmaltaré les peces una a una amb esmalts d'alta temperatura de fòrmula pròpia que haureu triat vosaltres. L'interior anirà amb esmalt transparent apte per a vaixelles.


Aquest taller s'impartirà el dissabte 27 de novembre de 10h a 14h a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

11 de desembre. Monogràfic: gerro creatiu

En aquest taller farem un gerro personalitzat amb la tècnica de xurros. Aquesta tècnica ens permet crear formes lliures i jugar amb els volums. La idea és crear un gerro a la mida de les vostres composicions florals preferides i que es pugui acabar en una sola sessió. Experimentarem amb les textures i les formes per que sigui una peça única i personal.Un cop acabat el taller i després de la primera fornada, jo mateixa esmaltaré les peces una a una amb els esmalts que haureu triat d'una selecció de colors fòrmula pròpia elaborats especialment per a gerros.

Per adults de tots els nivells, no cal tenir experiència prèvia.

Aquest taller s'impartirà el dissabte 11 de desembre de 10h a 14h a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

8 de gener. Monogràfic: Set de Sushi

En aquest taller podras realitzar tot un set de sushi per a dues persones: dues safates amb dos bols petits per a la salsa de soja. També podràs fer dos peces a conjunt per recolzar els palets de bambú. 

Es farà servir fang refractari blanc d’alta temperatura i es decorarà fent servir textures. Podràs triar entre 7 esmalts exclusius de formulació pròpia i aptes per a peces utilitàries inspirats en la ceràmica japonesa.

Un cop acabat el taller i després de la primera fornada jo mateixa esmaltaré les peces una a una amb l'esmalt que heu triat.

Per adults de tots els nivells, no cal tenir experiència prèvia.

Aquest taller s'impartirà el dissabte 8 de gener de 10h a14h a Breda.

65€ materials, esmaltat i dues fornades incloses. Places limitades.